christin-hume-0MoF-Fe0w0A-unsplash.jpg

AROMATOUCH TECHNIEK

Om weer in balans te komen met jezelf

Tijdens de AromaTouch word u gemasseerd met etherische oliën langs de energiebanen van uw rug en voeten. Deze energiebanen staan in verbinding met alle organen in het lichaam. AromaTouch heeft als doel het zenuwstelsel te herstellen en weer in balans te brengen.

AromaTouch is een unieke en ontspannende massage. De manier van aanraken is zacht maar toch zo effectief dat de etherische oliën optimaal in het lichaam tot werking kunnen komen.

AromaTouch is geschikt voor alle leeftijden.

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en kent vier fases: stressvermindering, versterking van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingen in het lichaam en het in balans brengen van het zenuwstelsel.

De manier van masseren en werking van de bijzondere oliën activeren het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Tijdens de vier stappen worden telkens twee op elkaar afgestemde etherische oliën gebruikt. Zowel de aromatische geuren als de krachtige werking zijn een weldaad voor lichaam en geest.

tarief: € 45,00

ANS HUBRECHSEN

Nieuwe Vlissingseweg 119

4387AB Vlissingen

 

Tel: 06-20051336

Email: anshubrechsen@zeelandnet.nl

CONTACT OPNEMEN?

Wilt u een afspraak maken of graag iets meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om uw wensen en mijn mogelijkheden te bespreken. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

gat_geschilleninstantie_alternatieve_the
cat_collectief_schild_internet.png