top of page
youssef-naddam-iJ2IG8ckCpA-unsplash_edit

BEHANDELINGEN OP AFSTAND

We zijn in een verwarrende tijd beland. Een tijd waarin ons dagelijks leven misschien anders is dan we gewend waren. De onduidelijkheid over een onbekend virus brengt verwarring en angst bij velen. De balans tussen lichaam en geest wordt hiermee verstoord. Het kan momenteel als een drempel voelen om een behandeling in de praktijk te ondergaan. Maar wist je dat reiki en sensi ook op afstand kunnen worden toegepast? Dit is een uitkomst voor velen die juist nú zo'n behoefte hebben om weer terug in balans te komen.

De behandelingen op afstand zijn ook prettig bij ziekte of beperkingen waardoor je niet in staat bent om te reizen. 

 

HOE WERKT REIKI OP AFSTAND?

We zullen eerst telefonisch contact hebben, zodat ik je uit kan leggen wat Reiki is en hoe het werkt op afstand. Ik zal al je vragen beantwoorden. Daarna spreken we een datum en tijd af om de behandeling te ontvangen.

Het is fijn om op de afgesproken tijd even rustig te gaan zitten of liggen om de Reiki te ontvangen. Dit is niet noodzakelijk maar wel fijner.  De Reiki energie doet wat op dat moment nodig is en mocht je dan net in de auto zitten dan kan dit voor vervelende situaties leiden.

Na de behandeling bel ik je weer even op om te bespreken hoe je het hebt ervaren en om eventuele vragen te beantwoorden.

Tarief: € 30,00

Bij 4 behandelingen achter elkaar is de prijs € 100,00

 

HOE WERKT SENSI OP AFSTAND?

We zullen eerst telefonisch contact hebben, zodat ik je uit kan leggen wat Sensi is en hoe het werkt op afstand. Ik zal al je vragen beantwoorden. Daarna spreken we een datum en tijd af om de behandeling te ontvangen.

Het is fijn om op de afgesproken tijd even rustig te gaan zitten of liggen. Na de behandeling bel ik je weer even op om te bespreken hoe je het hebt ervaren, wat ik heb kunnen uitmeten met de biosensor en om eventuele vragen te beantwoorden.

Tarief: € 40,00

bottom of page