top of page

REIKI

Om weer in balans te komen met jezelf

1200px-Reiki-2.svg.png

Reiki is het Japanse woord voor de alles omvattende en alles doordringende levensenergie. Het woord Reiki is ontstaan uit de Japanse karakters ‘Rei’ en ‘Ki’, die samen de Universele Levensenergie betekenen. Rei betekent geest / ziel, Ki betekent de Vitale Kracht, die door al het levende stroomt ofwel de levensenergie.

 

Reiki is een helingsmethode die eigenlijk altijd al heeft bestaan. Aan het einde van de 19e eeuw / begin 20e eeuw heeft Mikao Usui er een vorm aangegeven zoals we dat nu gebruiken over de hele wereld. Reiki is niet verbonden met een religie of religieuze praktijk.

 

Het woord Reiki wordt op verschillende manieren vertaald, één ervan is ook 'Ware Zelf'. Reiki kan je helpen de weg naar je Ware Zelf te bewandelen, te ontdekken en ervaren.

 

De behandeling:

De Reiki energie gaat via mijn handen, de energie wordt op deze manier doorgegeven. Mijn handen leg ik op verschillende posities op het lichaam. Op gevoel laat ik ze per positie een paar minuten liggen. De hele behandeling  duurt ongeveer een uur. Je ligt gekleed op een behandeltafel of je zit op een stoel. De energie stroomt daarheen waar het nodig is. Er gebeuren geen dingen waar je zelf nog niet aan toe bent. Sommige mensen ervaren het als ontspannend, andere als helend of worden emotioneel.

 

Reiki heeft mij al veel gebracht, zowel lichamelijk als geestelijk.  Dankbaar dat ik dit mag doorgeven en andere mensen mag helpen en ondersteunen op hun weg naar balans in hun leven.

€ 40,00 per behandeling van ongeveer 1 uur.

€ 20,00 voor een stoelbehandeling, ongeveer 30 minuten

Er is de mogelijkheid om een reiki- of sensi behandeling op afstand te krijgen als er omstandigheden zijn waardoor je niet naar de praktijk kunt komen. Bijvoorbeeld door ziekte, of omdat je door beperkingen niet in staat bent om te reizen. Ook tijdens de verwarrende tijd waar we nu in zitten kan het ook een drempel zijn om in mijn praktijk behandeld te worden.

We zullen eerst telefonisch contact hebben, zodat ik je uit kan leggen wat Reiki is en hoe het werkt op afstand. Ik zal al je vragen beantwoorden. Daarna spreken we een datum en tijd af om de behandeling te ontvangen.

Het is fijn om op de afgesproken tijd even rustig te gaan zitten of liggen om de Reiki te ontvangen. Dit is niet noodzakelijk maar wel fijner.  De Reiki energie doet wat op dat moment nodig is en mocht je dan net in de auto zitten dan kan dit voor vervelende situaties leiden.

Na de behandeling bel ik je weer even op om te bespreken hoe je het hebt ervaren en om eventuele vragen te beantwoorden.

Tarief: € 30,00

Bij 4 behandelingen achter elkaar is de prijs € 100,00

 

bottom of page