REIKI

Om weer in balans te komen met jezelf

Reiki is het Japanse woord voor de alles omvattende en alles doordringende levensenergie. Het woord Reiki is ontstaan uit de Japanse karakters ‘Rei’ en ‘Ki’, die samen de Universele Levensenergie betekenen. Rei betekent geest / ziel, Ki betekent de Vitale Kracht, die door al het levende stroomt ofwel de levensenergie.

 

Reiki is een helingsmethode die eigenlijk altijd al heeft bestaan. Aan het einde van de 19e eeuw / begin 20e eeuw heeft Mikao Usui er een vorm aangegeven zoals we dat nu gebruiken over de hele wereld. Reiki is niet verbonden met een religie of religieuze praktijk.

 

Het woord Reiki wordt op verschillende manieren vertaald, één ervan is ook 'Ware Zelf'. Reiki kan je helpen de weg naar je Ware Zelf te bewandelen, te ontdekken en ervaren.

 

De behandeling:

De Reiki energie gaat via mijn handen, de energie wordt op deze manier doorgegeven. Mijn handen leg ik op verschillende posities op het lichaam. Op gevoel laat ik ze per positie een paar minuten liggen. De hele behandeling  duurt ongeveer een uur. Je ligt gekleed op een behandeltafel of je zit op een stoel. De energie stroomt daarheen waar het nodig is. Er gebeuren geen dingen waar je zelf nog niet aan toe bent. Sommige mensen ervaren het als ontspannend, andere als helend of worden emotioneel.

 

Reiki heeft mij al veel gebracht, zowel lichamelijk als geestelijk.  Dankbaar dat ik dit mag doorgeven en andere mensen mag helpen en ondersteunen op hun weg naar balans in hun leven.

€ 35,00 per behandeling van ongeveer 1 uur.

€ 20,00 voor een stoelbehandeling, ongeveer 20 min. 

ANS HUBRECHSEN

Nieuwe Vlissingseweg 119

4387AB Vlissingen

 

Tel: 06-20051336

Email: anshubrechsen@zeelandnet.nl

Wilt u een afspraak maken of graag iets meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om uw wensen en mijn mogelijkheden te bespreken. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

CONTACT OPNEMEN?

cat_collectief_schild_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png